Roermond, 26 februari 2018

Retailland is continu in beweging. Om als retailer futureproof te blijven, is veerkracht en innovatie nodig. Dat betekent aanpassen aan de nieuwe consumptiepatronen en innoveren in termen van (hernieuwde) toegevoegde waarde. Dit wordt bereikt met be- tere, gezondere producten, op gemak gerichte diensten, beleving en offline-to-online businessmodellen die gebruik maken van nieuwe technologie en consumentinzichten. Stilstaan kan niet meer!
Daar organiseren wij op 26 februari het tweede retail innovatie festival (RIF) in Roermond. En denk nou niet dat je naar een standaard congres of seminar gaat, nee bij het RIF doe je kennis op in een festival beleving. We starten centraal en gaan dan op stap in het festival terrein Roermond waar allebei inspirerende programma onderdelen voor geprogrammeerd zijn. Interactieve workshops, een kijkje in de keuken van Roermondse retailers, trends & ontwikkeling muziek, lekkere hapjes én netwerk momenten. Een echt festival dus! Hier leer je door te doen, vind je de juiste tips en creëren we samen nieuwe initiatieven om de retail futureproof te maken.
Aanmelden
We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wil je er zeker van zijn dat je erbij bent, dan stuur alvast een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Oh ja en nog een tip! Het is een festival dus denk aan sneakers en spijkerbroek in plaats van jasje dasje!

RIC Limburg wordt mede mogelijk gemaakt door

Contact

  • Kloosterwandstraat 1
  • 6041 HJ Roermond
  • 0475 635032
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.