Evenementen

Inspiratietour 'Future store'

Datum: 26 augustus 2019
Tijd: 10:00 - 13:00
Locatie: Future Store Arnhem

We brengen een bezoek aan de future store in Arnhem.

EXPERIENCE INNOVATION CENTRE RETAIL TECHNOLOGY

De handel, retail en bijbehorende logistiek zit technologisch in een sterke lift. Zo zien we dat e-commerce, social media, netwerk marketing, B2B platformen, sensor- en andere technologieën snel zijn intrede heeft gedaan. Uit onderzoek is gebleken dat er duidelijk behoefte is naar slimmere systemen en oplossingen in retail en bijbehorende logistiek. 

Dit om doelgroepen in 2B en 2C adequaat te kunnen bereiken en efficiënter voorraadbeheer te kunnen uitvoeren waarbij kosten en CO2 kan worden bespaard. Wat we echter zien is dat kennis bij het bedrijfsleven, onderwijs en overheid achterblijft bij de snelle technologische ontwikkelingen.


Daarom heeft VertilinQ in samenwerking met regionale overheden en educatie instituten het initiatief opgezet om een Experience Innovation Centre Retail Technology in Arnhem op te zetten waar ze producenten, merken, retailers en onderwijs in een real life omgeving laten kennismaken en trainen met de nieuwste digitale mogelijkheden.

Dit centre, gaat een belangrijke rol spelen in de triple helix rond retail technologie en innovatie en dient als showcase voor de buitenwacht, zowel nationaal als internationaal.

Laat je inspireren en informeren. Meld je direct aan!

We ontvangen je graag om 10.00 uur (Adres: Velperbinnensingel 2, 6811 BP, Arnhem) en eindigen rond 13.00 uur met een lunch.