Workshops

Online ondernemercafé- Starten in Roermond | Rabobank

Datum: 22 juni 2021
Tijd: 19:00 - 20:30
Locatie: MS-Teams Online event

Een goed netwerk is belangrijk, ook tijdens – en na – de coronacrisis. Maar hoe onderhoud je jouw netwerk als je mensen niet fysiek kunt zien?

Netwerken heeft veel voordelen die cruciaal kunnen zijn voor jouw succes als ondernemer. Zo ook het online netwerken. Je creëert en onderhoudt je eigen gemeenschap van ondernemers die elkaar helpen, inspireren en business voor elkaar genereren. Lijkt lastig, gezien je geen fysieke ontmoetingen meer hebt, waarbij je elkaar in de ogen kunt aankijken. Maar als je weet met welk doel je contact zoekt, dan hoeft ook het online netwerken zijn effectiviteit niet te verliezen. 

Starring:

Paul Cremers, creative director van Appart vertelt u alles over een goede basis, de voorbereiding en geeft hierbij voldoende tips om zelf toe te passen. Hij zit in het 8ste jaar van zijn eigen onderneming en heeft hierdoor al veel ervaringen opgedaan die hij graag met u deelt. Paul wordt tijdens dit ondernemerscafé uitgedaagd door Roel de Vogel, eigenaar van Mr. Bird ink gallery.

Hosts: Marianne Driessen - Starten in Roermond & Wilbert Reijnen, accountmanager bedrijven - Rabobank

Netwerken kan niet zonder een heerlijke borrel! En die bieden wij je gratis aan!
Meld je direct aan via deze link, jouw bevestiging van aanmelding is tevens jouw voucher voor een gratis borrelplank aangeboden door Escobar Roermond. (De borrelplank kan opgehaald worden op 22 juni klaar tussen 16.00 - 19.00 uur).

 

 

Het ondernemerscafé wordt live uitgezonden vanuit Escobar Roermond via MS Teams - Live event, 22 juni om 19.00 uur