Evenementen

Training Straight-Line Leadership voor CEO's

Datum: 23 september 2019 - 30 september 2019
Tijd: 10:00 - 11:30
Locatie: RIC, Kloosterwandstraat 1, Roermond

Op 23 en 30 september komt Anke Briels bij het RIC Limburg een Straight-Line training verzorgen. Anke is een van de weinige Straight-Line coaches van Europa. Ze werkt met ondernemers en CEO’s die uitzonderlijke resultaten willen behalen in een korte tijd. Tijdens de training laat Anke je ervaren hoe je heel effectief kunt zijn in het creëren van resultaat en hoe je optimaal effectief kunt worden in het oplossen van uitdagingen. 

Deze training is bijzonder waardevol voor ondernemers en CEO’s die heel bewust kiezen voor krachtige resultaten in hun persoonlijke en zakelijke leven. (Dit is een training interessant voor ondernemers van > € 500.000,- omzet per jaar.)
 

Het is een 2-delige training (2 keer 90 minuten) die in het teken staan van hoe je Straight-Line Leadership implementeert in je bedrijf en leven. Dit is niet zomaar een training met informatie. Dit gaat veel dieper en wordt als bijzonder waardevol ervaren en mensen genereren direct meetbaar resultaat tussen sessie 1 en 2.

De essentie van de training is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.
  • Het efficiënter oplossen van problemen en uitdagingen.
  • In minder tijd meer weten te genereren.

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen, om je maximale potentie te benutten en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven. Steeds meer gerenommeerde bedrijven kiezen er bewust voor om Straight-Line Leadership in hun bedrijven toe te passen. Zo ook: VDL Groep, Hema, Alfa Brouwerij, BMW en Jumbo, om er maar een paar te noemen.

Onderstaand ook de link waar je geheel vrijblijvend de eerste 5 hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership, waar heel Anke’s werk op is gebaseerd, kunt downloaden. Het is haar verzoek om deze te lezen voorafgaand aan de training (kost +/- 20 min). https://www.straightlinebusinessschool.nl/straight-line-leadership-nl/

 

Praktische informatie:

  • Maandag 23+30 september 2019
  • Tijden:  10.00 tot 11.30 uur

Investering: jouw waardevolle tijd. (Normaal kost deze training € 5.000,-)

Aanmelden kan via de link: https://www.straightlineleadership.eu/training/anke-23-30-september-roermond/