Workshops

Webinar 'Gastvrijheid in coronatijd'

Datum: 2 november 2020
Tijd: 19:00 - 20:00
Locatie: Dit webinar kun je volgen via je computer, tablet of telefoon.

Spelenderwijs word je tijdens dit webinar geïnformeerd en geïnspireerd over 'gastvrijheid in coronatijd'. Tijdens het webinar spelen we het spel 'Klandizie'. Klandizie betekent het professioneel stimuleren van positieve klantbeleving. Dat gaat verder dan het toepassen van de regels uit een boekje. Klantvriendelijkheid  is een vak en dat kun je leren. Bij Klandizie zorg je op een speelse manier voor bewustwording en vervolgens voor feitelijke gedragsverandering door middel kennis van producten, samen discussiëren over situaties die in een bedrijf kunnen voorkomen. 

Bewezen effectief
In-Store Futurelab heeft samen met (food)retailers onderzocht welke competenties de medewerker nodig heeft voor de toekomst. In een aantal sessies is gedetermineerd wat de belangrijkste skills zijn (gastvrijheid, passie, empathie). Op basis van deze skills heeft Zuyd Hogeschool en het RIC Limburg samen met Jeannine Sok een dit bordspel ontworpen. Klandizie is uitgebreid getest en het educatieve effect is onderzocht in de supermarktretail. Het bordspel is fysiek, maar wordt voor dit webinar online gespeeld.
 

Wil jij hieraan deelnemen. Leuk! Meld je aan via info@riclimburg en je ontvangt een bevestiging met hierin de inlog voor het webinar.

Dit webinar wordt gratis aangeboden