Workshops

Winkelen op afspraak - Handige tool voor retailers

Datum: 18 mei 2020 - 31 juli 2020
Tijd: Wordt nog bekend gemaakt
Locatie: Je kunt deze tool beheren vanaf je computer, tablet of telefoon.

Wil jij in deze moeilijke tijd jouw klanten ook de mogelijkheid geven om een digitale afspraak te komen winkelen in jouw winkel ? Dan ben je bij ons op het goede adres!

We leven momenteel in een samenleving waarbij we 1,5 meter afstand moeten houden. Er zijn veel klanten die momenteel liever niet winkelen in het bijzijn van anderen in verband met het risico op besmetting. Ondernemers hebben voor deze klanten een oplossing bedacht, namelijk het winkelen op afspraak. De winkels zijn open volgens de normale openingstijden en openen ’s ochtends en/of ’s avonds de deuren voor klanten die liever op afspraak willen winkelen. De klant kan dan evengoed gaan winkelen zonder extra risico op besmetting. Wil jij ook gebruik gaan maken van winkelen op afspraak? Wij helpen je er graag bij!

Waarom deze tool?

Het is een hectische en zware tijd, maar wij hopen dat wij jullie hiermee kunnen helpen!

Bij ons staan jullie,  de ondernemingen centraal. Wij willen jullie ontzorgen door dit van a tot z te regelen. Wij richten het helemaal voor je in. Daarnaast is het ook geheel gratis! Zolang de aangeboden diensten gratis zijn, is deze tool in principe ook gratis. “Easy appointments, easy life!”, dat is waar wij voor staan!

Hoe werkt het?

Samen met de citymanager, winkelier vereniging of andere, maken we een verzamelpagina met alle deelnemende ondernemingen.

Jouw klanten kunnen op verschillende manier een afspraak maken om bij jou te komen winkelen, via de verzamelpagina en via de link die je van ons krijgt. Deze link is voor jouw winkel een persoonlijke pagina waar jouw klant op een hele eenvoudige manier kan boeken. Deze link kan je integreren op je website. Wij raden je ook aan om deze link direct in al je e-mails te zetten zodat de vaste klanten direct een afspraak met je kunnen maken. Daarnaast kun je de link ook delen via de social media kanalen.

Deze tool is tevens goed inzetbaar voor Horeca gelegenheden en Cultuur!

Hoe kun je je aanmelden?

Heb jij interesse in deze reserveringstool of wil jij meer informatie? Meld je dan nu aan!  Wij kunnen meteen aan de slag gaan zodra wij de benodigde informatie hebben verkregen.

Neem voor meer informatie contact op met het RIC via info@riclimburg.nl