Online & social

RIC Connect het platform voor al je innovatievragen

RIC Connect: het platform voor al je innovatievragen!


Beste retailer,

Speciaal voor jullie heeft het RIC (Retail Innovation Centre) een platform ontwikkeld waar retailers onderling elkaar kunnen helpen met vragen op het gebied van retail innovatie.

Het platform is kosteloos en het is heel eenvoudig om eraan mee te doen, via een button op de website www.riclimburg.nl kun je direct een vraag stellen of registreren op het platform. Op regelmatige basis ontvang je een email met daarin een overzicht van vraag en aanbod zodat je snel kunt zien of er voor jou iets interessants bij staat. Omdat het platform alleen bedoeld is voor retailers en niet voor andere dienstverleners worden alle aanmeldingen gecheckt en duurt het dus even voordat je echt aan de slag kunt.

RIC Connect matched vraag en aanbod op het gebied van retailinnovatie. Dus stel gerust je vraag, wie weet heeft een van je collega’s het antwoord!
Ook als je een interessant aanbod hebt, ben je welkom om dit hier te delen.

Heb je een innovatievraag? Stel hem ons en wij gaan samen met je aan de slag!

One-stop-shop voor retail innovatie!

Het Retail Innovation Centre (RIC) is een one-stop-shop voor retail innovatie. Ondernemers uit heel Limburg kunnen bij ons terecht met al hun innovatievraagstukken, wij helpen je verder. Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops en bijeenkomsten om te informeren en te inspireren.